Despre Noi

Best Private Transport inseamna o echipa tanara, energica si creativa. Venim din zone diferite de servicii dar suntem motivati de aceleasi principii si valori sociale si de business. Competentele noastre acreditate sunt insotite de pasiunea pentru acest domeniu de activitate iar unitatea de gandire si actiune ne-a pus in fata aceleasi dorinte de a crea o echipa puternica si imbatabila. Experientele noastre private aduse la aceeasi masa, se dovedesc zi de zi a fi generatoare de idei noi si creative. Atributul pe care-l atasam activitatii noastre este calitativ, iar principiul este cat mai aproape de perfect!

Va oferim un serviciu premium prin masini de top si soferi experimentati. Cu noi va veti simti in siguranta si veti putea avea incredere beneficiind de un serviciu la nivel inalt. Soferii nostri, profesionisti prin definitie, vor veni intotdeauna cu promptitudine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, cu maxima responsabilitate. Specialistii nostri va vor oferi mereu solutiile ideale in scopul indeplinirii solicitarilor dumneavoastra. Va punem la dispozitie atat servicii de transport privat (transferuri, tururi private, transport de documente, servicii de livrare) cat si servicii complete de concierge (intermedieri sau consultanta in alegerea de servicii).

„Cu noi si pentru noi” ar putea fi motto-ul nostru. De ce? Pentru ca suntem primii nostri clienti din momentul aparitiei business-ului. Si tot de atunci am gandit activitatea in asa fel incat adresabilitatea noastra sa nu se limiteze la local. Suntem entuziasmati sa spunem ca beneficiarii serviciilor noastre sunt atat din Bucuresti si din alte orase ale tarii cat si din strainatate.

Classic, Premium, Elite sau Passenger Van sunt tipurile de autovehicule prin care oferim promptitudine, respect si siguranta clientilor nostri.

Alege-ne pentru cele mai bune servicii de transport!

In siguranta si mereu la timp!