Tururi Private

Best Private Transport va pune la dispozitie, toate aceste minuni ascunse in Sud-Estul Europei, invitandu-va sa cunoasteti Romania si promitandu-va o calatorie de neuitat. Alaturi de noi veti pasi poate pentru prima oara in sufletul Romaniei iar noi vom face tot ce ne sta in putinta sa va facem sa va intoarceti aici!

Mister, contraste, istorie, farmec, natura sunt cateva din cuvintele cu care se poate descrie aceasta bijuterie neexploatata a Europei. Cu un destin suficient de incercat, de-a lungul istoriei Romania a reusit sa pastreze in pietrele monumentelor si in gena locuitorilor sai, traditiile strabune precum si amintirea tuturor etapelor prin care acest stat a fost nevoit sa treaca pentru a evolua.

Cu o bogata istorie medievala, orasele asezate la poalele Carpatilor, descriu la fiecare pas povesti incarcate ale acestui popor. Alei colorate, peisaje ce concureaza cu cele mai frumoase locuri ale lumii, oameni primitori si gospodari, delicioase preparate traditionale, podgorii vechi de peste 2000 de ani, palate apartinand printilor si regilor ce si-au asternut domniile peste aceste meleaguri, manastiri vechi pictate, precum si constructiile noi si moderne, toate recalibreaza balanta unei Romanii diverse si iubite de toti cei care ajung sa-i patrunda misterele.

1 zi

Tur Bucuresti

Detalii

Mostenirea Comunitatii Evreiesti din Bucuresti

Detalii

Mostenirea Erei Comuniste

Detalii

Tur Bucuresti si Imprejurimi

Detalii

Aventura ATV/Snowmobil/Buggy

Detalii

Tur Castelul lui Dracula

Detalii

Tur Curtea Domneasca Targoviste

Detalii

Tur Pestera

Detalii

Tur Enisala – Delta Dunarii

Detalii

Croaziera pe Dunare

Detalii

Tur Marea Neagra

Detalii

Tur La Ferma

Detalii

Tur la Crama Vinalia

Detalii

Tur la Conacul Golescu

Detalii

Tur la Conacul Grigorescu

Detalii

Tur la Horezu

Detalii


2 zile

Tur Sighisoara si Ferma Cross Country

Detalii

Pe urmele lui Dracula

Detalii


3 zile

Turul Printilor (Transilvania)

Detalii

Turul Manastirilor din Bucovina

Detalii


3+ zile

Diversitatea Romaniei – Turul Romaniei intr-o Saptamana

Detalii