Book Now

Transferuri

Transfer: oras, aeroport, intre orase. Masina cu sofer la dispozitia dumnevoastra. Soferi profesionisti, vorbitori de limba engleza.

Tururi private

Frumusetea si diversitatea naturii, traditii, legenda lui Dracula, istorie medievala, oameni calzi si primitori. Lasati-ne sa va ghidam in mod profesionist catre cele mai frumoase locuri din Romania. Oferim si tururi personalizate cu ajutorul soferilor-ghizi.

Servicii concierge

Va punem la dispozitie servicii concierge personalizate, venite in intampinarea cerintelor dumnevoastra. Trebuie doar sa ne contactati.

Transport colete si documente

Doriti confidentialitate, siguranta si eficienta in livrarea de colete si documente? Apelati la serivicul nostru personalizat.

Testimoniale

caret-down caret-up caret-left caret-right
Olmos Jaime

Many years traveling on business in Romania and until now I had not known a company as professional and efficient as Best Private Transport, and also with a service so personalized and oriented to the needs of customers at such a competitive cost. I recommend you always try it to come Bucharest for work!

George C. Hristescu

Recomand. 100 % Serviciu Profesional. În timpul turului, Gabriel a dovedit cunoștințe solide de istorie a Bucureștiului, alegând un traseu excepțional, începând cu transferul de la aeroport la hotel și finalul surpriză: masa de seară, la restaurantul recomandat, ce a fost de neuitat.

Eli Sullamam

Best private tours.Had 2 tours with Kornel. Great guide and excellent car. Recomended!